Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Moderne monturen
  • Gedegen en eerlijk advies
Fashion Eyes  

Zonnebrillen Oisterwijk

Pas uw nieuwe bril online! Of bel ons: (013) 5055773!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

U kunt een modieuze zonnebril kopen bij Fashion Eyes in Hilvarenbeek, nabij Tilburg. Wij verkopen een groot aantal brillen en zonnebrillen in onze brillenzaak in omgeving Oisterwijk. Daarnaast kunt u bij ons ook verschillende soorten contactlenzen aanschaffen, waaronder harde lenzen, contactlenzen, maandlenzen en lenzen met een leesgedeelte. Voordat u een bril of contactlenzen koopt, kan eerst een professionele oogmeting worden uitgevoerd door een van onze gediplomeerde opticiens. Zo bent u er zeker van dat u de juiste bril of contactlenzen aangemeten krijgt.

Ruim aanbod zonnebrillen in omgeving Tilburg en Oisterwijk

Een zonnebril is onmisbaar, zowel in de zomer als de winter. De bril beschermt niet alleen uw ogen tegen het scherpe zonlicht, maar kan zelfs gevaarlijke situaties voorkomen. Zo kan het bij een laagstaande zon noodzakelijk zijn een zonnebril te dragen in de auto (zowel in de zomer als winter) om nog goed uw omgeving te kunnen zien en veilig de weg op te kunnen. Het is dan ook belangrijk om een zonnebril te kopen in omgeving Tilburg die optimaal beschermt tegen de zon. Deze vindt u bij Fashion Eyes. In onze brillenzaak nabij Oisterwijk verkopen wij onder andere zonnebrillen van bekende merken zoals Ray Ban, Tom Ford, Chanel, Michael Kors en Diesel. Kwaliteit is verzekerd!

Thuis zonnebrillen passen op uw eigen gezicht

Wij hebben een digitale paskamer ontwikkeld waar u zelf zonnebrillen kunt passen op uw eigen gezicht. Er kan worden gekozen uit ruim 9000 monturen. Na het uploaden van uw pasfoto kunt u diverse zonnebrillen uitproberen. U kunt de zonnebril in detail bekijken en zelfs 360 graden draaien. Als u een zonnebril heeft gevonden, die u graag zou willen kopen, kunt u deze reserveren zodat u deze in de winkel in omgeving Tilburg in het echt kunt passen. Vindt u het lastig om te kiezen? U kunt zelfs meerdere zonnebrillen reserveren om vervolgens in de winkel nabij Oisterwijk te passen.

Ruime openingstijden

Als u langs wilt komen in onze brillenzaak in Hilvarenbeek, nabij Tilburg, om een zonnebril te kopen, kunt u langskomen van dinsdag tot en met zaterdag. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met donderdag tussen 09.00 en 18.00 uur, op vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Als u nog meer informatie wilt of een afspraak wilt maken voor het afhalen of afstellen van een zonnebril, kunt u bellen naar (013) 5055773. Een afspraak maken kan ook online. 

 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Bezoek onze Facebook pagina