Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Moderne monturen
  • Gedegen en eerlijk advies
Fashion Eyes  

Oogmeting Tilburg

Pas uw nieuwe bril online! Of bel ons: (013) 5055773!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

Er zijn verschillende situaties waarin een oogmeting in omgeving Tilburg handig kan zijn. Als u twijfelt of u wellicht een bril nodig heeft of juist een nieuwe bril of contactlenzen wilt aanschaffen, kan zo’n oogmeting voor duidelijkheid zorgen. Om er zeker van te zijn dat u door een professional geholpen wordt, bezoekt u opticien Fashion Eyes in Hilvarenbeek, nabij Tilburg, voor een oogmeting.

Deskundige oogmeting bij Fashion Eyes in omgeving Tilburg

Om een bril of contactlenzen te kunnen kiezen, zult u eerst moeten weten wat de sterkte van uw ogen is. Op basis van de uitkomsten van deze oogmeting bij Fashion Eyes in omgeving Tilburg kunnen brillenglazen of contactlenzen worden gemaakt. U zult echter zelf ook nog een montuur of het soort contactlenzen moeten kiezen. Daar helpen wij u graag bij. U krijgt de kans diverse monturen te passen in onze brillenzaak. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende soorten contactlenzen en zullen wij samen met u kijken welke het meest geschikt zijn voor u. 

Afspraak maken

Om er zeker van te zijn dat wij u kunnen helpen, is het verstandig om voor de oogmeting bij ons in omgeving Tilburg een afspraak te maken. Dit kunt u online doen. Als u eerst nog meer informatie wilt, kunt u ook altijd even bellen naar (013) 5055773. 

 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur








Bezoek onze Facebook pagina