Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Moderne monturen
  • Gedegen en eerlijk advies
Fashion Eyes  

Kinderbrillen online

Pas uw nieuwe bril online! Of bel ons: (013) 5055773!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

Om kinderbrillen te kopen hoeft u niet naar een winkel, want u kunt ze ook online bestellen. Dat kan bijvoorbeeld bij opticien Fashion Eyes in Hilvarenbeek. Wij hebben daarvoor een digitale paskamer. Daarnaast hebben wij nog altijd een fysieke brillenzaak waar u ook langs kunt komen om brillen te passen of om de ogen van uw kind op te laten meten.

Kinderbrillen online passen en reserveren

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om thuis al op zoek te gaan naar de geschikte bril voor uw zoon of dochter. In onze digitale paskamer kunt u eerst een pasfoto van uw zoon of dochter uploaden. Vervolgens kunnen daar verschillende monturen op worden geplaatst. Zo kunt u bepalen welke bril het beste staat. Al deze kinderbrillen kunnen online worden gereserveerd, zodat u deze later kunt komen ophalen in de winkel. Als u op werkdagen reserveert voor 15.00 uur, kan de bril al de volgende werkdag worden opgehaald. Het kan soms voorkomen dat bepaalde monturen niet voorradig zijn. In dat geval kunt u ons vragen u op de hoogte te stellen wanneer dit weer wel het geval is.

Kinderbrillen passen in de winkel

Uiteindelijk wordt de definitieve keuze voor een bril niet online, maar in de winkel gemaakt. Als u een geschikte kinderbril heeft gevonden in onze digitale paskamer, of juist niet daarin bent geslaagd en hoopt deze wel te vinden in onze winkel, heten we u van harte welkom in onze brillenwinkel in Hilvarenbeek. Uw kind kan hier niet alleen meerdere brillen passen, maar ook de ogen laten opmeten. Wilt u meer informatie over het online passen van kinderbrillen? Neem dan contact met ons op via (013) 5055773. 

 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Bezoek onze Facebook pagina