Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Moderne monturen
  • Gedegen en eerlijk advies
Fashion Eyes  

Opticien Tilburg

Pas uw nieuwe bril online! Of bel ons: (013) 5055773!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

Opticien Fashion Eyes nabij Tilburg, Oirschot, Reusel en Moergestel kan u op vele manieren van dienst zijn. Wij helpen u als u op zoek bent naar iets nieuws op het gebied van oogmode. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen, voor een oogmeting of voor gedegen en eerlijk advies.

Nieuwe bril kopen bij opticien in omgeving Tilburg en Oirschot

Merkt u dat uw ogen verslechteren en denkt u dat u een bril nodig heeft? Of bent u uitgekeken op uw oude bril en wilt u graag een nieuwe aanschaffen? Kom dan eens langs bij Fashion Eyes, dé opticien in omgeving Tilburg, Oirschot, Reusel en Moergestel. U vindt bij ons een groot aantal monturen van bekende merken, zoals Chanel, Tom Ford, Prada en Vogue. Het is niet alleen mogelijk ze te passen in onze brillenzaak, u kunt ze ook online passen in onze digitale paskamer. Na het uploaden van uw pasfoto kunt u hier diverse monturen uitproberen. Als u een geschikt montuur heeft gevonden, kunt u deze meteen reserveren. Vervolgens kunt u een afspraak maken om het montuur ook in de brillenzaak nogmaals te passen. U kunt tot 5 monturen reserveren via de digitale paskamer. Tijdens de afspraak kan ook een oogmeting worden gedaan. Wanneer u eenmaal zeker bent van uw keuze, zullen wij ervoor zorgen dat het door u gekozen montuur zo snel mogelijk wordt voorzien van de juiste brillenglazen.

Contactlenzen aanschaffen bij opticien in omgeving Reusel en Moergestel

Vindt u een bril maar niets? Dan biedt onze opticien in omgeving Tilburg, Oirschot, Reusel en Moergestel u ook de mogelijkheid contactlenzen aan te schaffen. Wij verkopen vele soorten contactlenzen, variërend van harde lenzen tot zachte lenzen en van daglenzen tot maandlenzen. Het is belangrijk u eerst altijd goed te laten adviseren voordat u besluit welke contactlenzen u koopt. Daarvoor kunt u bij ons een afspraak maken. Het is overigens ook mogelijk om zachte lenzen eerst 4 weken gratis uit te proberen. Zo bent u er helemaal zeker van dat u geen miskoop doet!

Afspraak bij opticien in omgeving Tilburg en Oirschot

Als u uw ogen wilt laten opmeten of advies wilt over de aankoop van een bril of contactlenzen, raden wij u aan altijd een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat u op het gewenste moment kan worden geholpen door onze opticien in omgeving Reusel en Moergestel. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met donderdag tussen 09.00 en 18.00 uur, op vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Een afspraak maken kan online, maar u mag ons ook altijd bellen. Wij zijn te bereiken via (013) 5055773. 

 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Bezoek onze Facebook pagina