Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Moderne monturen
  • Gedegen en eerlijk advies
Fashion Eyes  

Brillenwinkel Tilburg

Pas uw nieuwe bril online! Of bel ons: (013) 5055773!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

Fashion Eyes is een brillenwinkel in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Oisterwijk. U kunt hier diverse mooie brillen en zonnebrillen koen. Wij maken alleen gebruik van goede instrumenten en kwaliteitsproducten, zodat we u een uitstekende service kunnen verzekeren. Goedkoop is vaak duurkoop. Wij leveren monturen van bekende merken die een perfecte pasvorm hebben en lange tijd meegaan. Voor brillen komt u naar Fashion Eyes in omgeving Oisterwijk en Tilburg.

Fashion Eyes: dé brillenwinkel nabij Tilburg die kwaliteit levert

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van brillen. Bij onze brillenwinkel in omgeving Tilburg en Oisterwijk koopt u modieuze brillen van verschillende bekende merken. De keuze wat betreft monturen is enorm. Zo kunt u onder andere kiezen voor de volgende materialen:

  • Titanium;
  • Goud;
  • Roestvrijstaal;
  • Kunststof;
  • Glas.

Wij verkopen onder andere bekende merken als Chanel, Tom Ford, Prada, Emporio Armani en Michael Kors. Op alle monturen die wij verkopen, krijgt u een jaar lang 100% garantie. Wij zijn zeker van de kwaliteit die we leveren.

Brillen passen in digitale paskamer

Als u geen tijd heeft om onze brillenwinkel in omgeving Tilburg en Oisterwijk te bezoeken, kunt u ook al eerder brillen passen in onze digitale paskamer. U dient eerst een pasfoto van uzelf te uploaden, alvorens u diverse monturen uitprobeert. Als u weet welke bril u graag zou kopen, kunt u alsnog onze brillenwinkel bezoeken.

U bent van harte welkom in onze brillenwinkel nabij Tilburg

Als u definitief weet welke bril u graag zou komen, heten wij u van harte welkom. Ook wanneer u nog twijfelt en graag advies krijgt van een van onze opticiens, kunt u altijd langskomen. Dan helpen zij u de juiste bril te kiezen. U kunt ons ruime aanbod brillen nabij Oisterwijk komen bekijken en passen van dinsdag tot en met zaterdag. Als u nog vragen heeft, kunt u ook eerst even bellen naar (013) 5055773. 

 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Bezoek onze Facebook pagina