Brillen Contactlenzen Zonnebrillen Digitale paskamer Contact Homepage
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Moderne monturen
  • Gedegen en eerlijk advies
Fashion Eyes  

BBIG brillen

Pas uw nieuwe bril online! Of bel ons: (013) 5055773!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

 

BBIG brillen koopt u bij brillenzaak Fashion Eyes in Hilvarenbeek. Wij zijn altijd op de hoogte van al het nieuw op het gebied van oogmode en geven u graag gedegen en eerlijk advies. U kunt bij ons moderne monturen, perfecte brillenglazen en contactlenzen aanschaffen. Bij ons geldt; goedkoop is duurkoop. Wij leveren dan ook alleen brillen en contactlenzen van een ongekende kwaliteit.

BBIG brillen voor stoere jongens en meiden

De meeste kinderen vinden het vaak niet leuk wanneer ze een bril nodig hebben. Toch zult u ze moeten overtuigen dat een bril ook hartstikke stoer, flitsend en uitdagend kan staan. Dat wordt gemakkelijker dan ooit dankzij de BBIG brillen. BBIG stelt dezelfde voorwaarden aan kinderbrillen dan aan brillen voor volwassenen. De bril moet stoer, en zeker niet kinderachtig, zijn. Bij Fashion Eyes verkopen wij een groot aantal BBIG brillen. Wekelijks, zo niet dagelijks, komen bij ons nieuwe brillen binnen. Ook onze collectie kinderbrillen van BBIG wordt voortdurend aangevuld. Er zal dan ook zeker een geschikte BBIG bril voor uw zoon of dochter te koop zijn in onze brillenzaak!

Bezoek onze brillenzaak

Kunt u niet wachten om samen met uw zoon of dochter ons aanbod BBIG brillen te komen bekijken? Bezoek dan snel eens onze brillenzaak. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met donderdag tussen 09.00 en 18.00 uur, op vrijdag tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt uw kindje ook online BBIG brillen laten passen in onze digitale paskamer. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen naar (013) 5055773. 

 
Nieuwtjes uit brillenland

De beste zonnebrillen van 2015
en nog veel meer nieuwtjes uit brillenland.

Lees hier meer nieuwtjes

Diessenseweg 20 Hilvarenbeek
Tel. (013) 5055773 | info@fashion-eyes.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Bezoek onze Facebook pagina